Υπάρχει λύση και γι’ αυτό! Για να μην πετάξουμε τίποτα…
Αρχικά το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ρίξεις εξωτερικά στην κατσαρόλα ή το τηγάνι κρύο νερό, για να χαμηλώσει η θερμοκρασία του πάτου της.
Μετά άλλαξε το μαγειρικό σου σκεύος, μεταφέροντας στο καθαρό μόνο μέρος του φαγητού που δεν έχει καεί και συνέχισε το μαγείρεμα προσθέτοντας τα απαραίτητα υγρά. Έτσι το φαγητό δεν θα μυρίσει καμένο, και θα δείχνει τέλεια μαγειρεμένο!
Extra tip: Την κατσαρόλα που κάηκε μπορείς αν την καθαρίσεις εύκολα αν την αφήσεις γεμισμένη για λίγες ώρες με ζεστό νερό και σαπούνι πλυντηρίου πιάτων.
Πηγή: faysbook.gr
ΠΗΓΗ : ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ