50 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ διακοσμήσεις για το ΤΖΑΚΙΟχώρος του, λόγω και του μεγέθους της επιφάνειας αλλά και του σημείου που συνήθως είναι τοποθετημένο με τρόπο που να ...κυριαρχεί, είναι από τους κατ΄εξοχήν κατάλληλους για εποχιακές διακοσμήσεις.

Για τους ίδιους ακριβώς λόγους ένα ειδικά μεγάλου όγκου τζάκι, που δεν καταφέρνει αισθητικά να "μεταμορφωθεί" για το διάστημα που παραμένει σβηστό, είναι ένα παράταιρο και "ενοχλητικό" διακοσμητικά στοιχείο, ενώ δεν είναι καθόλου δύσκολο από ...κομπάρσο να το κάνετε ...πρωταγωνιστή και στην διάρκεια του καλοκαιριού.


Αποσύρετε λοιπόν όσα "βαριά" και χειμωνιάτικα διακοσμητικά το περιστοιχίζουν και δημιουργείστε, στο σημείο αυτό, ανάλογα και με τον συνολικά διαθέσιμο χώρο, μια καλοκαιρινή σύνθεση βασισμένη σε φυσικά υλικά και στοιχεία που παραπέμπουν σε καλοκαίρι. Ξύλο, γυαλί, πηλός, σκοινί, κοχύλια, άμμος, ψάθα και λίγη ...μπογιά, οι βασικοί σας σύμμαχοι σε αυτού του τύπου τις διακοσμήσεις και οι ιδέες για να τα συνδυάσετε ανεξάντλητες. Κοχύλια, γυάλες και μπουκάλια με άμμο ή λουλούδια, ψάθινα καπέλα και καλάθια, καλοκαιρινά καραβάκια, σανίδες από παλέτες για να φτιάξετε ...πίνακες ζωγραφικής, ξύλινες κορνίζες που θα βάψετε και θα γεμίσετε με ...θάλασσα, άδεια βάζα από συσκευασίες τροφίμων κλπ. είναι υλικά που δεν θα σας κοστίσουν πολύ, αλλά αν τα "παντρέψετε" μεταξύ τους με τρόπο που να δένουν με την συνολική διακόσμηση του χώρου, θα μεταφέρουν τόση καλοκαιρινή αύρα στο καθιστικό που δεν θα χρειαστείτε καμιά άλλη εποχιακή διακόσμηση/διακόσμηση.  

Οι ανάλαφρες αυτές εποχιακές διακοσμήσεις, βασισμένες σε απλά και οικονομικά υλικά, είναι κατάλληλες ακόμη και για ιδιαίτερα κλασσικά διακοσμημένους χώρους, εκεί θα χρησιμοποιήσετε περισσότερο γυαλί (γυάλες, βάζα κλπ) και απλώς στα ξύλινα στοιχεία θα δώσετε το ανάλογο ύφος
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  (με κλικ μεγενθύνονται)
pinterest.com/  bhg.com


soulouposeto