60 ΓΡΑΦΕΙΑ σε Vintage στυλOακριβής ορισμός του vintage στυλ, αφορά  την διακόσμηση με αντικείμενα, καινούργια ή μεταχειρισμένα, κατασκευασμένα σε παλαιότερες εποχές. 

Στην πρακτική του εφαρμογή διακοσμητικά, ανάλογα με τις αποχρώσεις που θα επιλέξετε και το πόσο παλιά πραγματικά θα είναι ή θα ...φαίνεται ότι είναι έπιπλα και αντικείμενα, μπορεί να  ...ανακατεύει διάφορα άλλα επιμέρους παρόμοια στυλ όπως country, shabby chic, retrο, rustic κλπ. 


Είναι ένα ύφος που, ακόμη και αν ο υπόλοιπος χώρος είναι διακοσμημένος σε ένα διαφορετικό στυλ, εύκολα θα το εντάξετε στο σημείο που θα τοποθετήσετε ένα γραφείο, δημιουργώντας μια γωνιά με ατμόσφαιρα ...άλλης εποχής.  

Τα αυθεντικά παλιά έπιπλα ή διακοσμητικά αντικείμενα είναι από τις ακριβότερες οικονομικά επιλογές. Ο τρόπος να ξεπεράσετε το ...βασικό αυτό εμπόδιο είναι απλώς να δώσετε με μπογιά τεχνητά παλαιωμένη όψη, σε οποιοδήποτε έπιπλο γραφείου ή την καρέκλα του. 


Είναι μια διαδικασία χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία απαιτεί μόνον λίγη υπομονή και κυρίως να έχετε αποφασίσει πριν ξεκινήσετε πως ακριβώς επιθυμείτε το τελικό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά την απόχρωση και τον βαθμό φθοράς που θέλετε να προσθέσετε ακόμη και σε ένα ολοκαίνουργιο γραφείο. 


Απλά γραφεία, σεκρετέρ ή και τραπέζια που απλώς θα χρησιμοποιήσετε ως γραφεία σε οποιαδήποτε ποιότητα ξύλου και χρώμα και τα οποία θα βρείτε στην αγορά ειδικά σε εποχές προσφορών εκπτώσεων σε πολύ καλές τιμές μπορούν να πάρουν εύκολα αντικέ όψη, αν δε επιλέξετε ένα κομμάτι με κάποια στοιχεία όπως πχ καμπύλα πόδια, ένα μικρό σκάλισμα σε κάποιο σημείο, συρτάρια στα οποία μπορούν να προστεθούν μεταλλικά παλαιωμένης όψης χερουλάκια κλπ. θα κάνουν το τελικό αποτέλεσμα πολύ πιο ...πειστικό. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για να μετατρέψετε ένα οποιοδήποτε γραφείο, καρέκλα, βιβλιοθήκη, ράφια κλπ. σε vintage στυλ. 


O τρόπος για να ...δέσετε το αισθητικό αποτέλεσμα ενός γραφείου σε vintage ύφος με την υπόλοιπη διακόσμηση ενός δωματίου, είναι εκτός των κεντρικών στοιχείων του επίπλου γραφείου δηλαδή και της καρέκλας, να πλαισιώσετε το σύνολο του σημείου και των τοίχων γύρω του, με διακοσμητικά αντικείμενα παρόμοιου ύφους. Κάδρα στο ίδιο στυλ, πίνακες ανακοινώσεων, ξύλινα, μεταλλικά ή γυάλινα μικροαντικείμενα που θα βρείτε σε παζάρια, υφάσματα φλοράλ, κάποια κομμάτια ταπετσαρίας και κυρίως όλες οι κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε σε ανάλογο στυλ είναι στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε το ...παλιό της συγκεκριμένης γωνιάς με τα πιθανόν ...πιο καινούργια υπόλοιπα έπιπλά σας. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  (με κλικ μεγενθύνονται)
pinterest.com/  


soulouposeto