ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ: ...Στους καναπέδες θα χωρέσουν περισσότεροι
Δεν είναι καθόλου βέβαιο και κάτι που εξαρτάται, εκτός από τις διαστάσεις και την γενική διαρρύθμιση ενός χώρου και από το είδος των καναπέδων που θα επιλέξετε. Πολύ συχνά ένας τριθέσιος καναπές χωρά στην πραγματικότητα με άνεση μόνον δύο, ενώ σε πολλούς απ΄όσους θεωρούνται διθέσιοι, ο ...μισός δεύτερος κάθεται ...στα πόδια του ενός.  

Πριν λοιπόν αποφασίσετε ποιος είναι ο λειτουργικότερος τρόπος ώστε να εξασφαλίσετε επαρκή αριθμό καθισμάτων, τόσο για τις καθημερινές ανάγκες του σπιτιού όσο και όταν έχετε επισκέπτες, βεβαιωθείτε πως οι καναπέδες είναι η καλύτερη λύση. 

Πάρα πολλές φορές ο χώρος που καταλαμβάνουν σε ένα μικρό καθιστικό σε συνδυασμό με το πόσα άτομα θα χωρέσουν στην πράξη αχρηστεύει πολύτιμο χώρο,  ενώ πολύ πιο άνετα θα μπορούσαν να τοποθετηθούν στο ίδιο σημείο πολυθρόνες, καρέκλες, σκαμπώ και κάθε τύπου "ευέλικτα" καθίσματα που θα χωρούν τα ίδια άτομα ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να μετακινηθούν εύκολα ανά πάσα στιγμή σε διαφορετικό σημείο ελευθερώνοντας χώρο εκεί που τον χρειάζεστε ανά περίσταση.

Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά μεταξύ τους καθίσματα δημιουργώντας μια σχετική ομοιομορφία με τα υφάσματα που θα τα ντύσετε, με ριχτάρια ή με διακοσμητικά μαξιλάρια, να χρησιμοποιήσετε έναν μόνον μικρό καναπέ μαζί με πολυθρόνες, καρέκλες, σκαμπώ κλπ. ή και να δημιουργήσετε ένα καθιστικό που θα φιλοξενεί άνετα 4,5,6 άτομα χωρίς ...κανέναν καναπέ και χωρίς να ...πνίγεται οπτικά ο χώρος.  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  (με κλικ μεγενθύνονται)
pinterest.com/  


soulouposeto