ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΘΗΚΗ καλλυντικών από καλαμένιο ΣΟΥΠΛΑ


Σουπλά καλαμένια ή ακριβέστερα σε απομίμηση καλαμιού, αποτελούμενα από πολύ λεπτά ξυλαράκια που συγκρατούνται με χοντρή κλωστή θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη σπιτιού, ακόμη και σε σούπερ μάρκετς σε πολύ χαμηλές τιμές όχι παραπάνω από 1-3 ευρώ. 

Εκμεταλλευθείτε τον τρόπο κατασκευής τους που επιτρέπει να διπλώνονται σε ρολό για να φτιάξετε μια πρακτική θήκη για είδη μακιγιάζ

Απλώς περάστε ένα χοντρό λάστιχο περίπου στην μέση του σουπλά, από την μια πλευρά ως την άλλη, αφήνοντας πότε μεγαλύτερα και ποτέ μικρότερα κενά δημιουργώντας αντίστοιχα διαφόρων μεγεθών θήκες, όπου θα στερεώσετε πινέλα και μολύβια μακιγιάζ, κραγιόν, είδη μανικιούρ κλπ. 

Είναι πολύ πρακτική και εύκολη στην μεταφορά της, ιδανική για ταξίδια, αν διαθέτετε κατάλληλο χώρο στο μπάνιο ή στην κρεβατοκάμαρα μπορείτε και να την κρεμάσετε σ΄ένα χαμηλό σημείο στον τοίχο και να συγκεντρώσετε εκεί πολλά από τα καλλυντικά σας και μια πολύ όμορφη ιδέα και για δώρο. Περάστε το λάστιχο και τοποθετείστε ένα μολύβι, δυο πινέλα, ένα κραγιόν κλπ. τυλίξτε την και δέστη την με μια κορδέλα. Είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιάσει φίλες και γνωστές παραπάνω και από το ίδιο το κραγιόν ή το μολύβι. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: (με κλικ μεγενθύνονται)


soulouposeto