διακοσμητικά ποδήλατα. και γλάστρες [ideas for decorative bicyclesplanters]

Bike and flowers by Jamie McCaffrey, on Flickr
Πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη και πρώτη μέρα του φθινοπώρου που σημαίνει ότι οι ηλιόλουστες και ζεστές μέρες θα λιγοστεύουν - αν και με αργό ρυθμό - από εδώ και μπρος.


Vale Do Lobo by deek ay, on FlickrΛουλούδια και φυτά, κήποι και μπαλκόνια, διακόσμηση εξωτερικών χώρων και ποδήλατα... ας τα χαρούμε όσο μπορούμε, μέχρι των ερχομό των πρώτων βροχών!

Handmade tricycle planter by jшp, on Flickr
Ποιος το είπε ότι τα διακοσμητικά ποδήλατα είναι μόνο για το στολισμό γάμων και βαπτίσεων; Τα βήματα είναι τέσσερα και το αποτέλεσμα σίγουρα όμορφο και πετυχημένο.


Bicicleta by Txapulin, on Flickr


1. Έχουμε ή βρίσκουμε ένα παλιό ποδήλατο: μονόκυκλο δίκυκλο, τρίκυκλο, αντίκα, διακοσμητικό, χαλασμένο... Μας κάνουν όλα!


The Pantry Boy's bike by Athena's Pix, on Flickr2. Το βάφουμε με σπρέι στο χρώμα που μας αρέσει, έντονο και ζωηρό ή παστέλ και ουδέτερο. Ή το αφήνουμε με τη μεταλλική, σκουριασμένη του όψη.


Bicycle Flower Pot by Cristina Della Rosa (Alaskan Woman), on Flickr


3. Στερεώνουμε μερικά καλάθια πάνω στο ποδήλατο: στο τιμόνι, πίσω από τη σέλα, στα πλαϊνά από τα λάστιχα, είτε μπρος είτε πίσω. Τα καλάθια μπορούν να είναι συρμάτινα και μεταλλικά, ψάθινα και μπαμπού, ξύλινα ή και πλαστικά, ανάλογα με το ύφος και το στυλ που θέλουμε να δώσουμε και, βέβαια, ότι μας βρίσκεται πιο εύκαιρο.Art bike planter - 061620119053 by Roland Tanglao, on Flickr
4. Φυτεύουμε τα λουλούδια και τα φυτά της αρεσκείας μας, εποχιακά ή πολυετή. Όλα είναι εξίσου όμορφα!


hanging bicycles above lake [kastoria] by jшp, on FlickrΚαλό μήνα ☺ !!!


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ