διαλέγοντας γραφείο για το σπίτι (home office ideas)
photo by Mulberry24 on Flickr


Ο χώρος του γραφείου στο σπίτι δεν υπηρετεί πλέον μόνο λόγους πρακτικότητας, αλλά μπορεί να εκφράζει τις στυλιστικές μας ανησυχίες και να προσθέτει ύφος και άποψη στον χώρο.


photo by Nick Keppol on Flickr

Ο πιο εύκολος τρόπος να "διαχωρίσετε" τον χώρο του γραφείου από το υπόλοιπο σπίτι είναι να βάψετε με διαφορετικό χρώμα τον τοίχο ή τους τοίχους που το περιβάλλουν, ή να διαλέξετε μια ταπετσαρία που να ταιριάζει στο στυλ του.

photo by Marriane Madden on Flickr
Contemporary, industrial, vintage, cottage, shabby chic, minimal... υπάρχουν πλέον τόσες επιλογές, για να διαλέξει κανείς ανάλογα με τον χώρο που διαθέτει και τι του αρέσει. Και αν σου αρέσουν όλα (όπως εμένα δηλαδή), τότε προέχει η λειτουργικότητα και η αρμονία. Α ναι, παραλίγο να το ξεχάσω... και η γνώμη αυτών που μένουν μαζί σου!

photo by PoshSurfside.com on FlickrΚαι μετά είναι το άλλο... πώς προτιμά να δουλεύει κανείς; Να περιβάλλεται από δημιουργικό χάος, από κλασική αυστηρότητα ή minimal ουσιώδη λιτότητα;

photo by jm3 on FlickrΤο σίγουρο είναι ότι το θέμα της οργάνωσης του γραφείου θέλει πολλά post, για να καλυφθεί, και χρειάζεται πολλά πειράματα και δοκιμές, για να έχει χρήσιμα και με διάρκεια αποτελέσματα.

photo by burrs&berries on Flickr
Καλημέρα ☺ !!!photo by CastawayVintage on Flickr


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ