φτιάχνω μόνος μου ένα τραπεζάκι για καφέ [DIY coffee table ideas]








photo by cbowns, on flickr








Ένα μικρό τραπεζάκι είναι ένα μικρό τραπεζάκι .. μπορεί όμως να γίνει ένα μικρό "έργο τέχνης", αν αποφασίσουμε να το φτιάξουμε μόνοι μας, ανακυκλώνοντας παλιά υλικά και αχρησιμοποίητα αντικείμενα.
















photo by karindalziel on flickr







Οι παλέτες και οι ακατέργαστες σανίδες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και με βασικά εργαλεία (σέγα, τρυπάνι, κατσαβίδι) μπορούν να δώσουν όμορφα, minimal έπιπλα για το σπίτι, τον κήπο ή το μπαλκόνι.










photo by nicolas.boullosa, on flickr







Αλλά και λεπτοί κορμοί ή χοντρά κλαδιά δέντρων, κομμένα στο ίδιο μήκος και ενωμένα μεταξύ τους, μπορούν να δώσουν μια πανέμορφη επιφάνεια για τραπέζι, ενώ οι μεταλλικοί σωλήνες που χρησιμοποιήθηκαν στην πιο πάνω δημιουργία δίνουν ένα ξεχωριστό industrial στυλ.










photo by wicker paradise, on flickr



Χοντρό σχοινί, ένα παλιό λάστιχο, δυνατή κόλλα και τέσσερα ξύλινα "πόδια"... αυτά χρειαζόμαστε για να αποκτήσουμε ένα τραπεζάκι, ή μήπως σκαμπό (;), με εξωτικό και ethnik αέρα, ακολουθώντας τις οδηγίες της Elana στο wicker blog.









photo by Stacie, on flickr










Και το καλύτερο για το τέλος... πώς να μετατρέψεις την παλιά, δερμάτινη βαλίτσα σ' ένα ιδιαίτερο και εντελώς σοφιστικέ, vintage τραπεζάκι για το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι ή το φουαγιέ. Αν δεν έχετε ξύλινα πόδια από κάποιο παλιό έπιπλο, που δεν χρειάζεστε πια, μπορείτε να βρείτε σε πολυκαταστήματα με δομικά υλικά και εργαλεία. Οδηγίες και ιδέες μπορείτε να βρείτε στο πολύ ενδιαφέρον blog της Stacie, Stars for Streetlights.





Καλή συνέχεια ☺ !!!













ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ