ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ: 50 ιδιαίτεροι χώροι διαμορφωμένοι με κλασσικά έπιπλα
Κλασσικοί "διαχρονικοί" καναπέδες, πολυθρόνες, κλασσικές καρέκλες και τραπέια, συνδυασμένα με απλές ραφιέρες ή ράφια, οικονομικά τραπεζάκια που ακόμη και μόνοι σας θα φτιάξετε από ένα παλιό κομμάτι, παλέτες κλπ χωρίς κανένα στοιχείο "χλιδής" και πολυτέλειας και κυρίως όχι ...χιλιάδες έπιπλα σε κάθε χώρο.

Αν θα δώσετε τον ιδιαίτερο τόνο με ένα χαλί, πολλά και έντονης απόχρωσης μαξιλάρια ή με μια ιδιόμορφη διακόσμηση των τοίχων είναι θέμα γούστου, πάντως τέτοιου είδους κομμάτια σε ό,τι αφορά τα έπιπλα υπάρχουν σχεδόν στα περισσότερα σπίτια,  απλώς ο τρόπος συνδυασμού και τα χρώματα τους είναι ίσως εκείνα που πιθανόν δεν έχουν δημιουργήσει το γενικό ύφος που θα θέλατε στο δικό σας καθιστικό.

Ειδικά σε ότι αφορά το χρώμα των υφασμάτων - ταπετσαρίας στα έπιπλα, είναι γεγονός πως η αλλαγή ή το να φτιάξετε καλύμματα, όσο οικονομικά υφάσματα κι αν βρείτε δεν είναι από τα πιο φτηνές μετατροπές. Αν όμως αυτό θεωρείτε πως είναι το βασικό πρόβλημα που δεν σας επιτρέπει να κάνετε τους συνδυασμούς που θέλετε σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, αποφασίστε το με πρώτη ευκαιρία αποφεύγοντας το πιο συνηθισμένο λάθος σε ότι αφορά το χρώμα των καλυμμάτων ή της ταπετσαρίας.  

Μην επιλέγετε ιδιαίτερα σκούρες αποχρώσεις και έντονα μοτίβα στα υφάσματα. Όσο πιο μονόχρωμες κι όσο πιο ανοιχτόχρωμες οι μεγάλες επιφάνειες των επίπλων, τόσο πιο εύκολα και θα ταιριάξουν με τα πάντα και τόσο πιο εύκολες θα είναι όλες οι μελλοντικές αλλαγές - μετατροπές που θα θελήσετε στον χώρο του καθιστικού, σε οποιοδήποτε επιμέρους διακοσμητικό στοιχείο ή τους συνδυασμούς χρωμάτων.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  (με κλικ μεγενθύνονται)
decopix.compinterest.com/  bhg.com
soulouposeto